Friday, April 22, 2016

Recomandari aer conditionat pentru lunile de foc 2016

Stim cu totii ca o combina frigorifica isi arata valoarea pe timpul verii, atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. Iarna si in restul anului acestea nu functioneaza chiar la capacitate maxima, deci nu putem observa care este eficienta acestora.

Nu mai este mult si intram in plin sezon tropical, adica atunci cand pornim aparatele de aer conditionat si scadem temperatura la combina frigorifica. Atunci ai nevoie de cele mai bune aparate, cu consum redus, eficiente si durabile.

Producatorii se intrec in promotii in aceasta perioada, pentru ca tot mai multe se strica, Desi blogul este destinat in mare parte combinelor frigorifice, astazi voi face un top cu cele mai bune aparate frigorifice de tip aer conditionat.

Beko BHIN 120 Slim - aparat de aer conditionat de la un producator cu renume si experienta in domeniu. Pretul este neasteptat de mic, deci il recomand pentru cei cu nevoie de aparat de aer conditionat pentru vara lui 2016!

Vortex VAI-A09FC Inverter - cum s-ar spune pe romaneste, ieftin si bun. Un aparat accesibil, ideal pentru persoanele cu buget limitat! Nu are consum mare si raceste de rupe!

Osaka Nordic Inverter OHW12LT - raceste bine, este economic si pretul este unul accesibil. Il recomand cu incredere.

Gree GWH09QB-K3DNB8C - de la un producator cu experienta in domeniul frigorific, un model premium, excelent pentru toate locuintele moderne!

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA - ultima recomandare vine pentru un model mai scump dar cu performante pe masura asteptarilor.


No comments:

Post a Comment